Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd

Industrieel Co. van Shanghai Weixuan, Ltd

Niet slechts perfecte producten, geen vitzieke klanten

wegens klanten, zo beter zal zijn

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd

Certificaten
China Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd certificaten
China Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Nice leidt, aardige verkoop, de koelers van de goede kwaliteitsvlek met het sterke koelen, het spoedigst verschepend. Blij om met u samen te werken, zal ik voor nieuwe orden achter zijn

—— Francois

het aardige vlek sterke koelen, houd ik van het, zal ik tot meer zes later maanden opdracht geven

—— Ryan

Ik houd van deze witte koeler van WX180, heb ik 2 eenheden van 29units, goede het koelen capaciteit getest. Dankt veel

—— Bhola

Ik heb deze koelere, aardige koeler van WX35 getest, en ik zal tot meer opdracht geven

—— PASCAL

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd
Kantoorgebouw Bureaubinnenland Fabriek workshop Het verschepen voor New Order

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Weixuan
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 50% - 60%

 

Is Industrieel Co. van Shanghai Weixuan, Ltd een onderneming die R&D, productie, verkoop en de dienst integreren. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf altijd het ontwikkelingsconcept „innovatie nooit einden“ aangehangen, aanhangend de bedrijfsdoelstellingen van „100-jaar onderneming“, en bekend in binnen- en buitenland voor zijn belangrijke technologieonderzoek en ontwikkeling, strikte kwaliteitsbewaking, de unieke op de markt brengende model en perfecte naverkoopdienst geweest. Professioneel OEM voor buitenlandse klanten om een verscheidenheid van mobiele industriële airconditioningstoestellen te produceren.

 

Het de verkoophoofdkwartier wordt van het bedrijf gevestigd in Shanghai, en de fabriek van het bedrijf wordt gevestigd in Wuxi-Stad, Jiangsu-Provincie. Het bedrijf behandelt een gebied van 15.000 vierkante meters, met een bouwgebied van 23.000 vierkante meters. Het heeft sterke technische ontwikkelingsmogelijkheden, meer dan 10 midden en hogere beroepstitels, en meer dan 50 ondergeschikte titels en diverse soorten technici. Het heeft een verscheidenheid van professionele productielijnen en een plastic lijn van de poederdeklaag. Het heeft een volledige reeks uitvoerige prestaties het testen ruimten, allerlei speciaal materiaal, het testen materiaal en instrumenten en meters, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 200.000 airconditioningsmateriaal. Het heeft de certificatie van ISO9000 en ISO14000-overgegaan, en zijn producten hebben meer dan tien nationale octrooien verkregen. Het heeft een reeks certificatie zoals de V.S. ETL, Japan PSE, de EU-Ce overgegaan, worden enz. 90% van producten verkocht terug naar Korea, Japan, de V.S., Thailand, Vietnam, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland. , Hong Kong, Taiwan en andere landen en gebieden. Wegens professionele, uitstekende productprestaties en betrouwbare kwaliteitsborging, heeft het de gunst van onze klanten gewonnen.


In de loop van de jaren, is het bedrijf geëngageerd geweest „om een comfortabelere werkomgeving“ tot stand te brengen, „uiterst nauwgezet, voortreffelijkheid“ als de kwaliteitsfilosofie van het bedrijf, „people-oriented, strevend naar waarheid van feiten“ als het beheersfilosofie van het bedrijf, door strikt wetenschappelijk beheer en de actieve personeelsinspanningen zijn geleverd om de voortdurende verbetering van de kwaliteit van producten en de verbetering van het kwaliteitsborgingsysteem te verzekeren. Tegelijkertijd, maken het gebruik van efficiënte beheerswijze en het flexibele werkende mechanisme de kosten van de producten van het bedrijf van onderzoek en de ontwikkeling, de productie en de verkoop hebben duidelijke voordelen over dezelfde industrie.

 

Onze verdragende hartstocht voor de ontwikkeling en de toepassing van onze technologieën staat ons toe om volledige oplossingen uit te werken die aan onze klantenbehoeften met producten en de diensten op de toegevoegde waarde voldoen. Als de industrieleider in China, zijn wij bereid om een belangrijke rol op dit ogenblik te spelen dat Overgang van „Gemaakt in China“ naar „Gecreeerd in China“.

Contactgegevens
Shanghai Weixuan Industrial Co.,Ltd

Fax: 86-21-6957-3031

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)